Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Danchenko M$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Danchenko M. 
The aspect of rococo in the history of relativity of time and truth [Електронний ресурс] / M. Danchenko // Наукові записки НаУКМА. Теорія та історія культури. - 2014. - Т. 153. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NaUKMAtk_2014_153_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 193.706 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Danchenko M. 
Fougeret de Montb ron: rococo, libertinism, Enlightenment [Електронний ресурс] / M. Danchenko // Магістеріум. Культурологія. - 2015. - Вип. 59. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magisterium_kul_2015_59_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.85 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Danchenko M. 
Ukrainian patriotic narrative in the XVIII century: transition from Ukrainian Baroque to Russian classicism [Електронний ресурс] / M. Danchenko // Магістеріум. Культурологія. - 2017. - Вип. 68. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magisterium_kul_2017_68_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 466.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Danchenko O. 
Effect of Avena sativa extract on antioxidant activity of liver in geese during physiological stress [Електронний ресурс] / O. Danchenko, Y. Nikolaeva, M. Danchenko, A. Fedorko, O. Dzyuban // Біологія тварин. - 2021. - Т. 23, № 3. - С. 24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2021_23_3_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 319.061 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Maiboroda D. 
Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa [Електронний ресурс] / D. Maiboroda, O. Danchenko, V. Gryshchenko, M. Danchenko // Eastern-European journal of enterprise technologies. - 2024. - № 1(11). - С. 20–28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2024_1(11)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 842.48 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського